Koninklijke Muziekvereniging Fanfare Venlo: Zoë is d'r in Venlo maar ein!
U bent hier: Home > Beleven > Activiteiten

23 juni 2022: Concert Auxiliatrix-park (19.00u)

Op donderdagavond 23 juni zullen de muzikale klanken van de Fanfaar door het Auxiliatrix-park in Venlo klinken, vanaf 19.00 uur.

3 juli 2022: Venlo maakt muziek (14.00u)

In het kader van het 200-jarig jubileum van het Koninklijk Philharmonisch Gezelschap Venlo ("de hermenie") zal op zondag 3 juli door de gehele binnenstad van Venlo muziek worden gebracht door diverse clubs en verenigingen. De Fanfare Venlo maakt hier ook haar opwachting.

10 juli 2022: Kinderconcert (15.00u)

Kinderconcert 2022

De Fanfare heeft een grote jeugdafdeling, waar jaarlijks basisschoolleerlingen instromen via het project "Same Träöte Is Leuk!". In dit traject maken kinderen kennis met muziek maken en zetten zij hun eerste stappen op dit gebied. Dit laten ze horen op het Kinderconcert van 10 juli 2022 vanaf 15.00u in Theater De Maaspoort. Een middag onder de titel "Weej zette de bleumkes boete". Hier speelt ook het jeugdorkest van de Fanfare en het orkest met alle volwassen leden, daarnaast zingt ook het kinderkoor van zangstudio Cheryl Zwiggelaar. De presentatie is in handen van Toffe Tielke en Linke Lei. Kortom; een gezellige muzikale middag voor groot en klein!

16 juli 2022: Inauguratie nieuwe Prèses

Op 16 juli 2022 zal Marcel Gubbels geïnaugureerd worden als nieuwe voorzitter voor de Koninklijke Muziekvereniging Fanfare Venlo. Dit zal plaatsvinden in Herberg ut Gildehoés op de Stalbergweg in Venlo. Er zal gelegenheid zijn tot het feliciteren van de nieuwe prèses en uiteraard zullen de muzikanten van de Fanfaar van zich laten horen.