Koninklijke Muziekvereniging Fanfare Venlo: Zoë is d'r in Venlo maar ein!
U bent hier: Home > Beleven > Activiteiten

Binnenkort op de agenda:

05-05-2019: 1e Zondag van mei (Kapel van Genooy)

Traditioneel trekt de Fanfare Venlo op de eerste zondag in mei naar de Kapel van OLV van Genooy voor het opluisteren van de heilige mis in de openlucht kapel. Aanvang 11:00 uur, toegang gratis.

18-05-2019: GOLD!

GOLD! is het muzikale pronkstuk van de Venlose Fanfare. Het jaarlijkse concert in Domani in Venlo is dit jaar op 18 mei en begint om 20.00 uur. Klik hier om tickets te kopen.

15-06-2019: Kinderconcert

De jeugd heeft de toekomst! Op het kinderconcert brengt ons jeugdorkest samen met het grote orkest een waar muzikaal spektakel. Het kinderconcert is tevens het sluitstuk van het Fanfare-project Same träöte is Leuk! Zaterdag 15 juni in de Theater de Maaspoort. Aanvang: 15.00 uur.

*Tickets zijn binnenkort verkrijgbaar via de website

GOLD!

'Gold' is het muzikale prónkstök van de Venlose Fanfaar! 't belaof dit jaor 'n waor spektakel te waere beej Domani! Laot óg verrasse en schrief 18 mei (20.00 oor) mit groeëte en golde letters in óg agenda!

Wilt geej mier info of al verzekerd zien van 'n kaertje?