Koninklijke Muziekvereniging Fanfare Venlo: Zoë is d'r in Venlo maar ein!
U bent hier: Home

Zoë is d'r in Venlo maar ein!

Een écht Venlose vereniging

De Koninklijk Muziekvereniging Fanfare Venlo is een van de toonaangevende muziekgezelschappen in Venlo en omgeving. Met haar oprichting in 1855 kent de vereniging een zeer rijke historie met vele hoogtepunten en mooie herinneringen. Door steeds te blijven ontwikkelen en de durf te hebben om te veranderen, is de Fanfare nog steeds een Venlose vereniging in groei en bloei.

Met inmiddels ruim 80 musicerende leden blijven we groeien. Onze vereniging bestaat uit:

  • Fanfare orkest
  • Slagwerk groep
  • en een grote jeugdafdeling

...met kinderen in opleiding en een eigen jeugdorkest. Middels het muziekproject S.T.I.L. (Same Träöte is Leuk) stimuleren wij het muziekonderwijs op 6 basisscholen in Venlo.


"Jonges, maedjes, hald de Fanfaar beejein.
't Is zô'n schoën verein. Zoë is d'r in Venlo maar ein!
Jonges, maedjes, in vreug en ouk in rouw.
En waat d'r ouk gebeure meug, weej blieve 't vaandel trouw!"


Sponsor de Fanfare

Je kunt Fanfare Venlo steunen door online aankopen te doen bij de webshops en websites die je al kent. Wij ontvangen een fee over elke aankoop die via onderstaande knop is opgestart.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

GOLD! concert - 20 april 2024 - Domani Venlo

GOLD! 20 april 2024

Op zaoterdaag 20 april 2024 geit weer 't daak d'r aaf in Cultuurpodium Domani (Venlo). De Fanfaar prissenteert ôg zien muzikale prónkstök in ein prikkelende aovend vol meziék. Vanaaf 20.00 oor speule jongk en ald, ondersteund mit ein combo en diverse lokale artieste. De bar en de dansvloer zien de ganse aovend geäöpend, dus amusement is verzekerd!

Koup heej ôch toegangskaarte

 

Aanmelden nieuwsbrief